De Robbert

lagere school

Aanmelden voor Gimme

Beste ouders,

Onze school gebruikt Gimme voor communicatie met de ouders. Dit is een online platform waarvoor u zich éénmalig moet aanmelden. Wij hebben dus uw gegevens nodig. Gelieve dit formulier in te vullen

Teamviewer

Klik hier om teamviewer te openen

Luizen...? Wat nu?

Luizen... we weten het, het is een jaarlijks terugkerend probleem. Maar wat kan u er tegen doen?

Voor meer info klikt u hier

enfrdeitplptrues

Bouwwerken in onze school

Bouwwerken LS De Robbert

De ramen van onze school worden in verschillende fasen vervangen. Dit heeft te maken met financiële middelen die dienen vrijgemaakt te worden door het Ministerie van Onderwijs. 70% van verbouwingen worden gesubsidieerd en 30% dient de school zelf te bekostigen met zijn werkingskosten. Ook is er een plafond voor kleine dossiers en staan hier lange wachttijden op. Er zijn grote noden en er liggen enorme uitdagingen op vlak van schoolinfrastructuur in Vlaanderen. En dat is in Hamont zeker niet anders. 

Enkele jaren geleden werden zo de ramen van blok C vervangen. Nu zijn de ramen van blok D aan de beurt. De kunststoframen met zonnewering worden geplaatst door Diliën Metaalwerken in samenwerking met architectenbureau De Gouden Liniaal. Deze tweede fase van de buitenschrijnwerkerij nadert nu stilletjes aan zijn eindpunt. Eén klas is reeds terug om gehuisd. 

We hopen het geheel te kunnen afronden tegen de herfstvakantie.

Ook werd er onlangs door het schoolbestuur van VZW KBHA een visietekst ontwikkeld om te komen tot een masterplan scholenbouw waarbij we samen kunnen werken en bouwen aan een sterker schoolpatrimonium voor de lagere school De Robbert en de kleuterschool De Robbert.