De Robbert

lagere school

Aanmelden voor Gimme

Beste ouders,

Onze school gebruikt Gimme voor communicatie met de ouders. Dit is een online platform waarvoor u zich éénmalig moet aanmelden. Wij hebben dus uw gegevens nodig. Gelieve dit formulier in te vullen

Teamviewer

Klik hier om teamviewer te openen

Luizen...? Wat nu?

Luizen... we weten het, het is een jaarlijks terugkerend probleem. Maar wat kan u er tegen doen?

Voor meer info klikt u hier

enfrdeitplptrues

DECO steunt onze school met de sponsorloop

Voor het derde jaar op rij steunt Marcel Deelkens, zaakvoerder van DECO ramen en deuren Hamont-Achel, de plaatselijke kinderen en het onderwijs van Hamont.
 
Bij het organiseren van de jaarlijkse topactiviteit van de lagere school De Robbert mochten leerkrachten en kinderen opnieuw rekenen op de sympathie van het bedrijf.
DECO maakte de belofte waar door de opbrengst van de sponsorloop van de school te verhogen met 25%. En zo werden de kinderen ook nu weer extra gestimuleerd om zelf sponsors te zoeken en het beste van zichzelf te geven. Het bedrag van € 1867,82 werd integraal besteed aan de verdere uitbouw van de I.C.T.-werking. Er werden chromebooks mee aangekocht. Directeur Roel Truyers mocht samen met de kinderen de cheque in ontvangst nemen. En de kinderen zijn reeds actief bezig met de chromebooks.