Activiteiten

Om inkomsten voor de school te genereren organiseren wij samen met de school activiteiten zoals de sponsorloop, de kerstmarkt, Afrikamarkt en infoavonden voor ouders. De inkomsten die hieruit vloeien komen ten goede van de school. Zo hebben we de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat er een nieuw speeltuig op het schoolplein is gekomen, kunnen we de leerlingen trakteren op een ijsje op een warme zomerdag,

Als ouderraad behartigen we niet alleen de ouders en de leerkrachten, maar zeker ook de leerlingen. Om een fijne plaats te creëren ondersteunen wij de school in een aantal activiteiten.
Zo versieren wij de eetzaal, zodat de leerlingen op een gezellige, fijne plek kunnen lunchen. We organiseren mee het schoolfeest en carnaval.

Een activiteit die als eerste gepland staat is de sponsorloop. Deze zal doorgaan op 25 oktober. We zullen met zijn allen, de leerlingen aanmoedigen tijdens de looprondes. U kunt ondertussen komen genieten   van een heerlijk bakje koffie en een gebakje, die wordt verzorgd door de ouderraad.