Wensen in komen in vervulling!

Op 22 februari was het een klein feestje op school! Namens de ouderraad mochten wij wensen van de kinderen in vervulling laten gaan. Deze wensen hebben de kinderen mogen opschrijven op een ster en tijdens de kerstmarkt ingeleverd bij de stand van de ouderraad.

Om half 2 hebben we op het podium op school alle kinderen en leerkrachten te samen gebracht om de wensen te vertellen. Zo mogen 2 kinderen een dagje met de directeur meelopen en krijgt de school een echt handbalveld! Een andere wens was speciaal voor juf Inke. Zij kreeg een teenmassage aangeboden door kinderen van haar eigen klas!

Ook hebben we verschillende wensen mogen ontvangen die bestemd waren om andere mensen in het zonnetje te zetten. Ontzettend lief! Alle meesters en juffen die geen eigen klas hebben, de eetzaaljuffen, poetsvrouwen, klusjesmannen, directeur, het secretariaat en de zorgjuffen hebben namens deze kinderen een doos chocolade gekregen.

Nog een wens van een kindje was dat iedereen op school een wafel zou krijgen.

Deze vrijdag hebben we met een aantal leden van de ouderraad, in de ochtend heel veel wafels gebakken. Veel kinderen wisten wat er ging gebeuren, aangezien de gehele school naar wafels rook.

S’middags hebben de kinderen genoten van hun gekregen wafel.

Dank jullie wel allemaal voor de leuke, attente en super coole wensen die we hebben mogen ontvangen!!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *