Kerstmarkt en chocomelk

Ook dit jaar stond de ouderraad met een standje op de Hamontse kerstmarkt. Daar konden bezoekers een warme chocomelk, een lekkere loempia of een alcoholische versnapering komen nuttigen, waarvan de opbrengst gaat naar de ouderraad.

Alle leerlingen hadden op school een brief meegekregen met daarop een kerstbal, waarin zij zelf een kerstwens mochten schrijven. Deze kerstbal mochten de leerlingen tijdens de kerstmarkt in de boom komen hangen.

We hebben veel mooie, lieve en bijzondere wensen mogen ontvangen en hopen dat in het nieuwe jaar we een aantal van deze wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Een paar dagen later was het op school ook tijd voor wat lekkers! Alle leerlingen werden namelijk op 21 december getrakteerd op een warme chocomelk.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *