Wensen nieuwe jaar

Het eerste deel van het schooljaar zit er alweer op en wat is deze voorbij gevlogen! De kerst is in aantocht en het nieuwe jaar klopt al op de deur.

Daarom wensen wij jullie:

Hele vrolijke, warme feestdagen en een spetterend, te gek nieuwjaar!

Met heel veel plezier en vriendschap voor elkaar! 

 

 

 

 

Kerstmarkt en chocomelk

Ook dit jaar stond de ouderraad met een standje op de Hamontse kerstmarkt. Daar konden bezoekers een warme chocomelk, een lekkere loempia of een alcoholische versnapering komen nuttigen, waarvan de opbrengst gaat naar de ouderraad.

Alle leerlingen hadden op school een brief meegekregen met daarop een kerstbal, waarin zij zelf een kerstwens mochten schrijven. Deze kerstbal mochten de leerlingen tijdens de kerstmarkt in de boom komen hangen.

We hebben veel mooie, lieve en bijzondere wensen mogen ontvangen en hopen dat in het nieuwe jaar we een aantal van deze wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Een paar dagen later was het op school ook tijd voor wat lekkers! Alle leerlingen werden namelijk op 21 december getrakteerd op een warme chocomelk.

Sponsorloop

25 oktober werd er door jong en oud flink gelopen tijdens de sponsorloop! Als Ouderraad ondersteunen wij, de school, door deze dag koffie en thee te verkopen. Samen met hulp van ouders, die een heerlijke cake hebben gebakken, konden toeschouwers genieten van deze sportieve middag. 

Het was een geslaagde sponsorloop en wij willen alle ouders en hulpouders bedanken die een steentje bij hebben gedragen! 

Dag van de leerkracht

5 oktober, de dag waarop alle leerkrachten in België in de bloemetjes gezet worden. Echter is onze school op 5 oktober gesloten, waardoor we de dag van de leerkracht een dagje vroeger hebben gevierd. 

Namens de Ouderraad en alle leerlingen hebben de leerkrachten een zoete traktatie mogen ontvangen, als waardering voor wat zij elke dag opnieuw voor onze leerlingen doen.

“Van gelukkige leerkrachten, leer je mooie dingen!” 

De ouderraad zoekt helpende handen.

Om meer ideeën te creëren, beter te kunnen organiseren en het werk lichter te maken zijn we op zoek naar helpende handen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze kinderen zich goed voelen in de school. 

Lijkt het je leuk om lid te worden van de ouderraad of een hulpouder te zijn? Je mag je aanmelden via het kopje aanmelden en wij nemen contact met je op. We hopen je te mogen ontvangen!